Ansiktsbehandling

 

unnamed (27)

I alla våra ansiktsbehandlingar arbetar vi med ekologiska hudvårdsprodukter. Grunden i alla våra behandlingar är rengöring, peeling, ansiktsmask, massage samt avslutande produkter.
Vi använder oss av Maria Åkerberg och Esse organic skincare i våra behandlingar.

Vid bokning av ansiktsbehandling får du 50:- rabatt om du väljer till färgning av fransar/bryn, plockning av bryn eller vaxning av överläpp/haka!

Minovera Fräsch

Creme för ansikte

I behandlingar används endast ekologiska produkter. Det går utmärkt att köpa med sig våra väl beprövade produkter hem

Uppfriskande och rengörande prova-på-behandling. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande produkter.

35min 425:-

 

MINOVERA LUGN

Ansiktsbehandling hos Minovera

Våra ansiktsbehandlingarna utförs av utbildad, erfaren och professionell personal

En härligt avslappnande behandling som inleds med rengöring och peeling av ansikte och dekolletage. Därefter följer en massage av ansikte och nacke för att avslutas med ansiktsmask samt avslutande produkter. Mycket fokus läggs på massagen för att frigöra stress och ge dig nya krafter.

60min 645.-

 

MINOVERA Klassisk

En klassisk ansiktsbehandling som ger huden ny lyster. Behandlingen är djuprengörande med AHA-peeling, ånga, porrengöring, brynformning, massage, ansiktsmask samt avslutande produkter.

75min 825:-

Minovera Lyxig

Den här behandlingen är en lyxigare variant av Minovera Klassisk. Förutom en grundligt rengörande behandling får Du även en längre ansiktsmassage med djupverkande serum och rygg/nackmassage.

90min 995:-

PURE CELL TREATMENT

I den här unika ansiktsbehandlingen jobbar vi med levande stamceller från rosenrot fullproppade med
antioxidanter och vitaminer i levande form. Denna premium-behandling vitaliserar och stärker huden inifrån och ut. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, djuprengöring med mineralsalt- peeling, ansiktsmask med stamceller, samt avslutning med celler och djupgående ansiktsmassage. Den här behandlingen passar alla, särskilt effektiv för mogen hy, rosacea, psoriasis och perioral dermatit och kan göras året runt.

90 min 1450:-

Minovera Vital

En behandling som förebygger och mildrar tecken på för tidigt åldrande. I behandlingen ingår rengöring, AHA-peeling, djupverkande serum, lättare massage, ansiktsmask samt avslutande produkter.

45min 495:-

Minovera AHA

AHA-behandling passar fet, oren hud eller när huden är i behov av en uppfräschning, för att få bort grå, trist hud och ytliga rynkor.Den naturliga mjölksyran avlägsnar gamla hudceller samtidigt som collagenfibrerna i huden stärks. Behandlingen är även porsammandragande & inflammationshämmande på acne. Resultatet blir en klarare och finare hudton.För bäst resultat bör man göra en kur!

Rengöring, mjölksyrebehandling, behandlingen avslutas med en ansiktsmask samt avslutande produkter.
Tänk på att AHA-kurer inte bör göras i anslutning till solsemester.

30 min 345:- Köp fem behandlingar för 1725:- och få den 6:e behandlingen gratis(bokas via telefon)