Aktuellt

 Torsdag den 20 september kommer vi att erbjuda behandlingen ESSE probiotic treament. Hudterapeuten Cecila Dieden från ekologiska hudvårdsmärket ESSE kommer finnas hos oss på Minovera spa. Hon kommer tillsammans med oss att utföra ansiktsbehandlingar med produktrekommendation.
Behandlingen är på ca 30 min och har ett värde av 495 kr.
Vid köp av två valfria ESSE produkter så bjuder vi dig på behandlingen kostnadsfritt!
Bokning görs via vår mail: minoveraspa@gmail.com.
Tiderna för behandlingarna är mellan kl 14-18 och det är först till kvarn som gäller. Vi har begränsat antal platser, din tid är bokad först när du fått ett bekräftelsemejl tillbaka från oss.
Varmt välkomna!

 


Mindfulnesskurser hösten 2018

Vi kommer i höst att erbjuda 5-stegs kurser i mindfulness.

Vi kommer köra två kurser parallellt med kursstart onsdag 3 oktober samt torsdag 4 oktober.

Se mer information under ”Mindfulness”


Ni följer väl oss på Instagram & Facebook?
Facebook @Minovera spa
Instagram @minoveraspa 

 


Vi har inlett ett roligt samarbete med Werlabs som är en blodprovsportal!
Andledningen till detta är att vi dagligen möter personer som av olika andledningar har fysiska problem men ofta vet de inte varför. Vi vill kunna erbjuda våra kunder hjälp på många olika sätt.

Efter att du varit på behandling hos oss så bokar du/vi en tid på ett provtagningsställe som passar dig. Werlabs tar venösa prover precis som allmänvården och gör en väldigt utförlig analys av blodmarkörerna där någon av deras läkare sedan sammanställer resultatet till den digitala journalen direkt till mobilen. Vi ser inte bara hur värdena i kroppen ser ut just nu utan tittar även på markörer som visar hur långtidsdepån av vitaminer, mineraler och blodsocker har sett ut över tid.

De första svaren kommer in redan efter 48 timmar och fullständiga svar ges inom en vecka, därefter kan du ge ditt tillåtande till oss att se din journal. När du/vi tagit del av din journal så kan vi hjälpa dig att ta fram kostråd eller en åtgärdsplan.

Det handlar helt enkelt om att vi vill hjälpa varje individ att få kunskap om sin egen kropp så att man kan göra en livsstilsförändring innan man drabbas av ohälsa! 

Mer info om Werlabs hittar du på www.werlabs.se. Har du frågor till oss är du hjärtligt välkommen att ställa dessa via telefon eller mail! ❤️
minoveraspa@gmail.com
0470-19955.