Avslappnande ansiktsmask

Kroppsbehandling

I alla våra behandlingar arbetar vi med ekologiska hudvårdsprodukter

Ett tips är att kombinera någon utav våra kroppsbehandlingar med relaxavdelningen. Där du får tillgång till jacuzzi tempererad till 37 grader och bastu i en avslappnande miljö. Bada först en stund och välj sedan till någon utav de nedanstående behandlingarna. Behandlingarna går självklart också att boka för sig.

Minovera Choklad

Vi börjar behandlingen med en härlig choklad kroppsskrubb. Därefter får du en helkropps chokladinpackning. Under tiden inpackningen verkar får du en stunds ansiktsvård (rengöring, peeling, massage och chokladansiktsmask). Hela behandlingen avslutas till sist med en mjuk och välgörande body lotion som även den doftar choklad. Behandlingen är härlig, mjukgörande, avkopplande och i rummet ges en ljuvlig doft av choklad!

90 min… 995:-

Minovera Kroppsskrubb

En välgörande behandling där du blir av med gamla hudceller och ökar blodcirkulationen. Huden får en ny mjukhet! Behandlingen avslutas med en mjuk och välgörande bodylotion.
30 min… 425:-

Minovera Lera

Behandlingen stimulerar huden och gör den mer fast. Leran gör att din hud blir avgiftad och ämnesomsättningen ökar. Du blir inpackad i varm lera som får verka en stund medan du ligger varmt inbäddad. Under behandlingen får du en skalpmassage. Behandlingen avslutas med en mjuk och välgörande bodylotion.
OBS! rekommenderas inte till gravida.
60 min…695:-

Lovely mother

En behandling för den blivande eller den nyblivna mamman. Njut av en stund för dig själv och låt oss ta hand om dig. Behandlingen inleds med en kroppsskrubb, därefter följs en inpackning för hela kroppen. Under tiden inpackningen verkar får du en lättare ansiktsbehandling. Behandlingen avslutas med en mjukgörande body lotion.
90 min…995:-

Att tänka på:
- Kom i god tid till din behandling för att hinna varva ned en stund innan.
- Om du är försenad hoppas vi att du respekterar att vi kortar ned behandlingstiden.reviews of replica watches
replica watch 888
how much are fake rolex watches