Mindfulness

5-stegs kurser i mindfulness på Minovera hösten 2018

Cina och Sara är nu diplomerade som mindfulnessinstruktörer, och därför kommer vi nu att köra igång med kurser i mindfulness!

Första kursen, som kommer vara på torsdagar med start 4 oktober, blev fullbokad direkt, vilket vi är så tacksamma över! Vi kommer därför att ha en kurs till, parallellt med denna, som kommer vara på onsdagar med start 3 oktober, se mer info nedan.

Mindfulnesskurs 5-stegs program
Vi kommer träffas vid fem tillfällen under 6 veckor för att gå igenom grunderna i mindfulness. Varje tillfälle är på ca 1,5 timme, vi börjar kl 17.30.
Vi kommer vid varje tillfälle vi ses att gå igenom olika delar av mindfulness m.h.a boken och cd-skivan ”Mindfulness i vardagen” och leda er i guidade meditationer. Mellan varje träff följer en hemuppgift som består av att läsa en specifik del i boken samt att öva meditationer som finns på cd-skivan. Meditationerna ska helst utföras varje dag och du kommer även få övningar att göra i din vardag. Du får även vid vår första träff ett schema där du kan anteckna dina meditationer och följa hur det går.
Kostnad för kursen är 1050 kr (inkl boken och cd-skivan, värde 200 kr.)
Anmälan är bindande. Betalning görs hos oss på minovera spa, senast samma dag som kursen startar.
Vi bjuder på frukt och vatten under kursen.

Datum för första kursen: Torsdagar: 4 okt, 11 okt, 18 okt, 25 okt samt 8 november.

Kursledare Cina (OBS FULLBOKAD!)

Datum för andra kursen: Onsdagar 3 okt, 10 okt, 17 okt, 24 okt samt 7 november.

Kursledare Sara. Fåtal platser kvar.

Tiderna är kl 17.30 till ca 19.00, gäller för båda kurserna ovan.

Anmälan görs via mail eller direkt hos oss på salongen.
Vi ser fram emot att få träffa er och tillsammans ha en mindful kurs!

”Mindfulness är en träning i att vara medvetet närvarande, att vara uppmärksamma i vardagen och kunna stiga ur ”autopiloten. Mindfulness är t.ex ett bra redskap när man vill minska sin stress och få ökad livskvalitet, öka sin glädje i livet. Att med hjälp av vår andning, kropp och tillvaron runt oss, kunna vara i nuet och inte i dåtid eller framtid. Bara vara här och nu”