Personal

Cina Petersson

Cina Petersson

Cina Petersson

Lämnade vården för att utbilda sig på Grimslövs folkhögskola till certifierad massageterapeut och hälsoutvecklare.
Utbildad zonterapeut,naturmedicin,öronakupunktur och reflexologiska -terapier,och kinesisk koppning.

Emma Brynolf

Emma Brynolf

Emma Brynolf

Läste 2015/2016 Hälsa & friskvårdsutbildningen på Grimslövs folkhögskola och blev certifierad massageterapeut, kostrådgivare och hälsoutvecklare. Innan dess läste hon skönhet & hälsa-programmet på Kungsmadskolan till make up artist och nagelteknolog. Hon har även läst grundläggande hudvård.

SARA PETERSSON

Sara Petersson

Sara Petersson

Utbildad ekologisk hudvårdsterapeut på Axelssons ekologiska skola i Stockholm. Fick efter 10 år som frisör problem med allergi och valde bort den kemiska världen mot ekologi och hudvård. Brinner för det ekologiska och fick under sin utbildning lära sig mycket om att hudvård inte bara handlar om det vi lägger på huden, utan att se till helheten då huden påverkas mycket av hur vi mår på insidan.

 

 

 

Andrea Garnäs

 

Andrea Garnäs

Andrea Garnäs

Andrea är cidesco-examinerad och auktoriserad hudterapeut vid Gildaskolan i Stockholm.

.

 

IDA NYBERG

Fotograf Jonas Ljungdahl

Ida Nyberg

 

Ida hyr rum hos oss där hon har ekologiska frisörsalongen Nativ. Hon har tidigare jobbat som traditionell frisör i sex år innan hon gick ifrån alla starka kemikalier och startade Nativ.

 

 

 

KERSTIN SVENSSON

Kerstin SvenssonHar nyligen flyttat tillbaka till rötterna i Växjö efter många år i Stockholm. Kerstin är i botten undersköterska och ekonom som sedan 2013 driver Promaniz med fokus på hälsa och friskvård. Hon brinner för helhetssynen, en strävan efter att alla ska må bra i både kropp och själ. Utbildning finns inom bl a Taktil massage, Ansiktszonterapi, Mindfulness, Sorgbearbetning, Healing, Medial utveckling och hon använder/erbjuder endast produkter som är ekologiska och utan kemiska tillsatser.