I alla våra ansiktsbehandlingar arbetar vi med ekologiska hudvårdsprodukter.

Vi använder oss av Maria Åkerbergs härliga produkter i våra behandlingar.

Vid bokning av ansiktsbehandling får du 50:- rabatt om du väljer till färgning av fransar/bryn eller vaxning av överläpp/haka!

Behandlingar

Alla våra uppskattade ansiktsbehandlingar.

Nyhet hösten 2023

MINOVERA GLOW

Den här ansiktsbehandlingen är en längre variant av Glow Express. Ansiktet tvättas av, följt av en ansiktspeeling, varm handduk och sen läggs en sheet mask. Vi använder oss även här av en facial roller, används för att ge huden ökad lyster, förbättrad hudstruktur och jämnare hudyta. Här får du också njuta av en hårbottenmassage. I denna behandlingen får du även möjlighet att komma ner ännu mer i varv genom att vi utför en nack-och ansiktsmassage.

875 kr

Längd: 60 minuter

Nyhet hösten 2023

MINOVERA GLOW EXPRESS

En ansiktsbehandling, som ger dig extra glow. Ansiktet tvättas av, följt av en ansiktspeeling och en varm handduk. Därefter läggs en sheet mask över ansiktet och en facial roller används för att ge huden ökad lyster, förbättrad hudstruktur och jämnare hudyta. Innan masken plockas bort får du njuta av en hårbottenmassage.

OBS! I express behandlingen ska du komma utan smink

545 kr

Längd: 30 minuter

MINOVERA ANSIKTSMASSAGE

Här har vi plockat ut det skönaste ur ansiktsbehandlingen. För dig som vill unna dig en avkopplande och välgörande ansiktsmassage samt avslutande huvudmassage.
Observera att du behöver komma osminkad.

545 kr

Längd: 30 minuter

MINOVERA AHA

En revitaliserande behandling som inleds med hudanalys där vi rekommenderar och väljer produkter efter just din hudtyp. Vi fortsätter sedan med avtvätt, AHA-peeling, ansiktsmask, nackmassage samt avslutande produkter. Behandlingen ger en uppfräschning till huden och ger den en kickstart i rätt riktning.

725 kr

Längd: 45 minuter

MINOVERA LUGN

Ansiktsbehandling med fokus på avslappning. En härligt avslappnande behandling som inleds med avtvätt och peeling. Därefter följer en avkopplande massage av ansikte och nacke. Behandlingen avslutas med ansiktsmask samt avslutande produkter. Mycket fokus läggs på massagen för att frigöra stress och ge dig nya krafter.

875 kr

Längd: 60 minuter

MINOVERA REN

I den här ansiktsbehandlingen har vi fokus på djuprengöring. Efter en hudanalys tvättas och peelas huden. Därefter följer ånga med ordentlig portömning, AHA-peeling, brynplockning, djupverkande serum, ansiktsmask, nackmassage samt avslutande produkter.

1045 kr

Längd: 75 minuter

MINOVERA KLASSISK

En ansiktsbehandling som är en längre variant av vår Ansiktsbehandling Ren. Förutom en grundlig rengöring finns möjlighet till en avkopplande ansiktsmassage och behandlingen anpassas även efter dina önskemål samt din huds behov.

1 245 kr

Längd: 90 minuter

MINOVERA CHOKLAD

Lyxigt avslappnande ansiktsbehandling med en härlig doft av choklad. 100% ekologisk, vegansk och naturlig med bl.a rå kakao (som är full av antioxidanter som ger näring åt huden). Behandlingen passar alla hudtyper men extra bra till torr / mogen hy.

825 kr

Längd: 50 minuter

MINOVERA LYX

I den här ansiktsbehandlingen ges tid till det lilla extra. Här kommer hudterapeuten verkligen till sin rätt och behandlingen blir helt unik efter dina önskemål och hudens behov.

Behandlingen kan innehålla ett urval av följande; rengöring, peeling, AHA-peeling, djupverkande serum, ansiktsmask, ansiktsmassage, nackmassage, huvudmassage, brynplockning, vaxning överläpp/haka.

1 450 kr

Längd: 1h 45min

MINOVERA RYGG

En ryggbehandling som är djuprengörande. Behandlingen inleds med avtvätt och efterföljs med peeling, ånga, porrengöring, AHA peeling, ansiktsmask samt avslutande produkter.

875 kr

Längd: 60 minuter

MINOVERA RYGG

En ryggbehandling som är djuprengörande. Behandlingen inleds med avtvätt och efterföljs med peeling, ånga, porrengöring, AHA peeling, ansiktsmask samt avslutande produkter.

875 kr

Längd: 60 minuter