Projektbeskrivning

Ansiktsbehandlingar

Minovera Ryggbehandling
Alla ansiktsbehandlingar

I alla våra ansiktsbehandlingar arbetar vi med ekologiska hudvårdsprodukter. Grunden i alla våra behandlingar är rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande produkter.

Vi använder oss av Maria Åkerberg (MÅ) i våra behandlingar.

Vid bokning av ansiktsbehandling får du 50:- rabatt om du väljer till färgning av fransar/bryn, plockning av bryn eller vaxning av överläpp/haka!

Behandlingar

Alla våra uppskattade ansiktsbehandlingar.

MINOVERA AHA

AHA-behandling passar fet, oren hud eller när huden är i behov av en uppfräschning, för att få bort grå, trist hud och ytliga rynkor. Den naturliga mjölksyran avlägsnar gamla hudceller samtidigt som kollagenfibrerna i huden stärks. Behandlingen är även porsammandragande & inflammationshämmande på acne. Resultatet blir en klarare och finare hudton.

Rengöring, mjölksyrebehandling, behandlingen avslutas med en ansiktsmask samt avslutande produkter.

525 kr

Längd: 30 minuter

BOKA
MINOVERA HUDANALYS

En behandling som inleds med hudanalys och vi rekommenderar och väljer produkter efter just din hud. Vi fortsätter sedan med rengöring, peeling, massage, ansiktsmask samt avslutande produkter.

Passar även dig som är nöjd med dina produkter och enbart vill ha en lättare ansiktsbehandling, vi anpassar behandlingen efter dina önskemål.

695 kr

Längd: 45 minuter

BOKA
MINOVERA LUGN

Ansiktsbehandling med fokus på avslappning. En härligt avslappnande behandling som inleds med rengöring och peeling av ansikte och dekolletage. Därefter följer en massage av ansikte och nacke. Avslutas med ansiktsmask samt avslutande produkter. Mycket fokus läggs på massagen för att frigöra stress och ge dig nya krafter.

850 kr

Längd: 60 minuter

BOKA
MINOVERA KLASSISK

En klassisk ansiktsbehandling som ger huden ny lyster. Vår populäraste behandling. Behandlingen är djuprengörande med ånga, porrengöring, brynformning, massage med djupverkande serum, ansiktsmask samt avslutande produkter.

1025 kr

Längd: 75 minuter

BOKA
MINOVERA LYXIG

En lyxig ansiktsbehandling som är en längre variant av vår klassisk ansiktsbehandling. Förutom en grundligt rengörande behandling får du även en ansiktsmassage och djupgående serum, anpassat efter dina önskemål och hudtyp. En lyxig och avslappnande behandling som samtidigt rengör på djupet och ger huden ny lyster.

1 195 kr

Längd: 90 minuter

BOKA
MINOVERA CHOKLAD

Lyxigt avslappnande ansiktsbehandling med en härlig doft av choklad. 100% ekologisk, vegansk och naturlig med bl.a rå kakao (som är full av antioxidanter som ger näring åt huden). Behandlingen passar alla hudtyper men extra bra till torr / mogen hy.

795 kr

Längd: 50 minuter

BOKA
PURE CELL TREATMENT

I den här unika ansiktsbehandlingen, från Maria Åkerberg, jobbar vi med levande stamceller från rosenrot fullproppade med antioxidanter och vitaminer i levande form. Denna premium-behandling vitaliserar och stärker huden inifrån och ut.

I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, djuprengöring med mineralsalt- peeling, ansiktsmask med stamceller, samt avslutning med celler och djupgående ansiktsmassage. Den här behandlingen passar alla, särskilt effektiv för mogen hy, rosacea, psoriasis och perioral dermatit och kan göras året runt.

1 450 kr

Längd: 90 minuter

BOKA

Minovera Ryggbehandling

En ryggbehandling som är djuprengörande. Behandlingen inleds med avtvätt och efterföljs med peeling, ånga, porrengöring, AHA peeling, ansiktsmask samt avslutande produkter.

60 min 795 kr
BOKA

Minovera Ryggbehandling

En ryggbehandling som är djuprengörande. Behandlingen inleds med avtvätt och efterföljs med peeling, ånga, porrengöring, AHA peeling, ansiktsmask samt avslutande produkter.

60 min 795 kr
BOKA