Projektbeskrivning

Ansiktsbehandlingar

Minovera Hudanalys
Minovera Lugn Må
Behandlingar
Esse Ampull

I alla våra ansiktsbehandlingar arbetar vi med ekologiska hudvårdsprodukter. Grunden i alla våra behandlingar är rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande produkter.

Vi använder oss av Maria Åkerberg (MÅ) och Esse organic skincare i våra behandlingar.

Vid bokning av ansiktsbehandling får du 50:- rabatt om du väljer till färgning av fransar/bryn, plockning av bryn eller vaxning av överläpp/haka!

Behandlingar

Alla våra uppskattade ansiktsbehandlingar.

MINOVERA LUGN ESSE

Ansiktsbehandling med fokus på avslappning. En härligt avslappnande behandling som inleds med rengöring och peeling av ansikte och dekolletage. Därefter följer en massage av ansikte och nacke med ESSE probiotika serum. Avslutas med ansiktsmask samt avslutande produkter. Mycket fokus läggs på massagen för att frigöra stress och ge dig nya krafter.

Önskar du portömning i denna behandling så gör vi självklart det, men minskar i så fall på massagen. OBS! Du måste i så fall ange portömning som önskemål när du bokar via telefon, eller skriv i kommentarsfältet om du bokar via bokadirekt.

695 kr

Längd: 60 minuter

BOKA
MINOVERA KLASSISK MÅ

En klassisk ansiktsbehandling med Maria Åkerbergs produkter som ger huden ny lyster. Behandlingen är djuprengörande med AHA-peeling, ånga, porrengöring, brynformning, massage, ansiktsmask samt avslutande produkter.

825 kr

Längd: 75 minuter

BOKA
MINOVERA KLASSISK ESSE

En klassisk ansiktsbehandling som ger huden ny lyster. Behandlingen är djuprengörande med BHA-peeling, ånga, porrengöring, brynformning, massage med ESSE probiotika serum, ansiktsmask samt avslutande produkter.

825 kr

Längd: 75 minuter

BOKA
MINOVERA LYXIG ESSE

En lyxig ansiktsbehandling som är en längre variant av ESSE klassisk ansiktsbehandling. Förutom en grundligt rengörande behandling får du även en hand eller nackmassage under tiden BHA-peelingen verkar och vi avslutar behandlingen med en ESSE ampull, anpassat efter dina önsemål och hudtyp. En lyxig och avslappnande behandling som samtidigt rengör på djupet och ger huden ny lyster.

1 145 kr

Längd: 90 minuter

BOKA
PURE CELL TREATMENT MÅ

I den här unika ansiktsbehandlingen, från Maria Åkerberg, jobbar vi med levande stamceller från rosenrot fullproppade med antioxidanter och vitaminer i levande form. Denna premium-behandling vitaliserar och stärker huden inifrån och ut.

I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, djuprengöring med mineralsalt- peeling, ansiktsmask med stamceller, samt avslutning med celler och djupgående ansiktsmassage. Den här behandlingen passar alla, särskilt effektiv för mogen hy, rosacea, psoriasis och perioral dermatit och kan göras året runt.

1 450 kr

Längd: 90 minuter

BOKA
MINOVERA AHA MÅ

AHA-behandling passar fet, oren hud eller när huden är i behov av en uppfräschning, för att få bort grå, trist hud och ytliga rynkor. Den naturliga mjölksyran avlägsnar gamla hudceller samtidigt som collagenfibrerna i huden stärks. Behandlingen är även porsammandragande & inflammationshämmande på acne. Resultatet blir en klarare och finare hudton. För bäst resultat bör man göra en kur!

Rengöring, mjölksyrebehandling, behandlingen avslutas med en ansiktsmask samt avslutande produkter.

Tänk på att AHA-kurer inte bör göras i anslutning till solsemester.

345 kr

Längd: 30 minuter

BOKA

Köp fem behandlingar för 1725 kr och få den 6:e behandlingen gratis (bokas via telefon)

Minovera Hudanalys

En behandling som inleds med hudanalys och vi rekommenderar och väljer produkter efter just din hud. Vi fortsätter sedan med rengöring, peeling, massage, ansiktsmask samt avslutande produkter. Här jobbar vi antingen med Maria Åkerberg eller ESSEs produkter.

Passar även dig som är nöjd med dina produkter och enbart vill ha en lättare ansiktsbehandling, vi anpassar behandlingen efter dina önskemål.

45 min 495 kr
BOKA

Minovera Hudanalys

En behandling som inleds med hudanalys och vi rekommenderar och väljer produkter efter just din hud. Vi fortsätter sedan med rengöring, peeling, massage, ansiktsmask samt avslutande produkter. Här jobbar vi antingen med Maria Åkerberg eller ESSEs produkter.

Passar även dig som är nöjd med dina produkter och enbart vill ha en lättare ansiktsbehandling, vi anpassar behandlingen efter dina önskemål.

45 min 495 kr
BOKA

Minovera lugn må

En härligt avslappnande behandling med Maria Åkerbergs produkter som inleds med rengöring och peeling av ansikte och dekolletage. Därefter följer en massage av ansikte och nacke med djupverkade serum. Avslutas med ansiktsmask samt avslutande produkter.

Mycket fokus läggs på massagen för att frigöra stress och ge dig nya krafter.

60 min 695 kr
BOKA

Esse Ampull

I alla ESSE ansiktsbehandlingar kan välja till en ampull. Vi väljer tillsammans med dig vilken ampull som passar just dig bäst efter dina önskemål och din hudtyp. Ger fantastiska resultat, som en extra boost till din behandling. Önskar du en ampull i din behandling kan du nämna/skriva detta när du bokar, men går även bra att bestämma under behandlingen.

Intesity ampull – Quick fix. Ger tydliga resultat. Effekten syns efter 2 timmar. Innehåller en växt som har ”botoxliknande” egenskaper. Minskar muskelsammandragningar, effektiv reducering av rynkor och ger en väldigt len hud. Effekten håller i sig i 24 timmar.

Hydroboost ampull – Påfyllning till fuktfattig hud. Idealisk boost för alla hudtyper. Återfuktar, lugnar och balanserar. Innehåller probiotika, hyaloronsyra och antioxidanter.

1x Ampull 150 kr

Kurbehandling Ampull Esse

Vi erbjuder 2 olika kurer med ESSE ampuller som lämpar sig för dig som har ojämn hudton och/eller pigmenteringar samt en kur till dig som har acne/acneärr. Kuren innehåller 4 st behandlingar, en behandling per vecka under 4 veckor. Första veckan inleds med en 60 min behandling som består av rengöring, peeling, massage samt mask och avslutande produkter. Ampull och probiotika serum används under behandlingen. Följande tre veckor är det 20 min behandligar som består av rengöring, peeling, ampull, probiotika serum och återfuktande kräm.

Clarifying – En kombination av aktiva ämnen skapar synergieffekter som reducerar talgöverskott, behandlar utbrott, minskar rodnad och inflammationer associerade till akne. Innehåller probiotika och prebiotika, samt tea tree som har kliniskt bevisad effekt av att avsevärt reducera hudskador orsakade av acne.

Bright – Förebygger pigmentfläckar samt exfolierar varsamt för att lätta upp hudtonen som ger ett utjämnat resultat. För hud som har tecken på förtidigt åldrande och ojämn pigmentering orsakat av inflammation och överskottproduktion av melanin.

Kur med 4 behandlingar 2295:- (bokas via telefon)