Projektbeskrivning

D-E-T dynamisk – emotionell – terapi

D-E-T dynamisk – emotionell – terapi

Dynamisk-Emotionell-Terapi handlar om att jobba med dina emotionella känslor på ett dynamiskt sätt i ett avslappnat tillstånd. D.v.s vi jobbar med att lösa dina känslolåsningar. D-E-T handlar om att man ha tagit steget lite längre än den traditionella hypnoterapin.
Detta sätt att jobba med känslorna har visat att det krävs få terapisessioner för att komma åt t.ex vad som orsakat din ångest, depression,fobi.Jag jobbar även med rökavvänjning ,viktminskning mm

Det vi upplever och lär oss har vi med oss i vårt undermedvetna. Det lagras där och där finns även allt material från när vi växte upp. Mycket material är förträngt och finns därför inte tillgängligt på ett medvetet plan. Man kan säga, att det är minnen vi inte minns att vi har. Men säkerligen har du många gånger känt en doft, hört en speciell låt och vips minns du en massa saker, som har med detta att göra, eller hur? Minnena framkallar känslor hos dig, som har med händelsen att göra. Ju mer du känner in händelsen desto fler minnesfragment om händelsen kommer till dig.

Det medvetna sinnet är maximalt 5% av din dagliga aktivitet, 95% är undermedvetet och en miljon gångar starkare” (Bruce Lipton)

Denna behandling bokas via mail. Då jag behöver grundläggande info inför behandlingen !

120 min 1395 kr

OBS! Varje behandlings-session varar ca 1,5-2 timmar.

Bokas via telefon eller mejl.

BOKA

Tidigare Liv Regression

En spännande resa i tid och rum där du upplever delar av tidigare liv. Du kanske bär med dig minnen från ett tidigare liv som påverkar dig här och nu? Genom denna regression kan du även släppa taget om tidigare erfarenheter som påverkar dig negativt i det här livet.  Denna väg till befriande självinsikt kan ge många erfarenheter.

Under djupavslappning(hypnos)leds du tillbaka i tiden för att frilägga minnen, tankar, bilder eller känslor från ett tidigare liv.
Oavsett om man tror på andlighet och reinkarnation eller inte så får man upplevelser. Dessa upplevelser är i likhet med nattliga drömmar hämtade från det undermedvetna. Man löser upp spänningar och blockeringar som idag kan gestalta sig som fysiska sjukdomar eller andra problem. Genom att känna känslan fullt ut och genomleva den, helas själen och smärtan i kroppen kan frigöras. Du kan tex. under en eller flera regressioner bli medveten om och följa ett speciellt mönster du har haft med dig under ett eller flera liv och som nu hindrar eller eller påverkar dig på ett negativt sätt. Möjligheter att läka blockeringar som är som oläkta sår från tidigare liv.

90 min 950 kr
BOKA