Projektbeskrivning

D-E-T dynamisk – emotionell – terapi

D-E-T dynamisk – emotionell – terapi

Dynamisk-Emotionell-Terapi handlar om att jobba med dina emotionella känslor på ett dynamiskt sätt i ett avslappnat tillstånd. D.v.s vi jobbar med att lösa dina känslolåsningar. D-E-T handlar om att man ha tagit steget lite längre än den traditionella hypnoterapin.
Detta sätt att jobba med känslorna har visat att det krävs få terapisessioner för att komma åt t.ex vad som orsakat din ångest, depression,fobi.Jag jobbar även med rökavvänjning ,viktminskning mm

Det vi upplever och lär oss har vi med oss i vårt undermedvetna. Det lagras där och där finns även allt material från när vi växte upp. Mycket material är förträngt och finns därför inte tillgängligt på ett medvetet plan. Man kan säga, att det är minnen vi inte minns att vi har. Men säkerligen har du många gånger känt en doft, hört en speciell låt och vips minns du en massa saker, som har med detta att göra, eller hur? Minnena framkallar känslor hos dig, som har med händelsen att göra. Ju mer du känner in händelsen desto fler minnesfragment om händelsen kommer till dig.

Det medvetna sinnet är maximalt 5% av din dagliga aktivitet, 95% är undermedvetet och en miljon gångar starkare” (Bruce Lipton)

Denna behandling bokas via mail. Då jag behöver grundläggande info inför behandlingen !

120 min 1395 kr

OBS! Varje behandlings-session varar ca 1,5-2 timmar.

Erbjudande under februari och mars: Gå två gånger och betala för 1!

Bokas via telefon eller mejl.

BOKA