Projektbeskrivning

Vaxning

Behandlingar

För att vaxningen ska bli mer effektiv är det bra att peela området försiktigt innan ditt besök och sen någon gång i veckan. Hårstråt bör vara ca 5 mm långt, varken mycket längre eller kortare. Detta för att för att vi ska få med alla hårstrån, för att behandlingen ska bli mindre smärtsam och vi ska kunna genomföra vaxningen.

Har du länge hårstrån än så vill vi att du trimmar ned hårstråna innan ditt besök!

Sockervaxet läggs på mothårs och rycks medhårs, vilket gör att det är mer skonsamt för huden och gör mindre ont. Sockervaxet kan aldrig bli för varmt, bränna eller skada huden. Huden kan aldrig skadas eftersom vaxet inte fastnar på levande hudceller. För bästa resultat så krävs upprepade vaxbehandlingar utan rakning/epilering emellanåt.

En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor, men första gångerna bör du vara beredd på att resultatet inte blir lika långvarigt, det för att hårstråna befinner sig i olika faser och att alla hårstrån kanske inte kommit upp ordentligt.

Använd gärna löst sittande kläder efter vaxningen för att huden ska få andas och undvika att bli mer irriterad. Undvik att sola de närmsta dagarna, duscha inte de närmsta timmarna(helst inte förrän dagen därpå.) Undvik krämer,parfymerade produkter och bada inte i klorerade på bad på ca 24 timmar efter vaxningen. Detta pga att hårsäckarna är öppna och hur är väldigt känslig för smuts eftersom det då kan uppstå inflammation i hårsäckarna.

Vaxning i ansiktet i samband med en ansiktsbehandling ger 50 kr rabatt på nedanstående priser.

Behandlingar

Vi ger dig en sammetslen hud, snabbt och enkelt.

Bokar du fler än 1 st vaxbehandling vid samma tillfälle ger vi dig 10% på hela summan (OBS! Gäller endast vaxbehandlingar)

Halva ben inkl. knä
395 kr
BOKA
Halva ben + bikini
595 kr
BOKA
Hela ben
595 kr
BOKA
Hela ben + bikini
695 kr
BOKA
Bikinilinje
325 kr
BOKA
Armhålor
295 kr
BOKA
Armar
395 kr
BOKA
Rygg
395 kr
BOKA
Bröst/mage
395 kr
BOKA
Överläpp eller haka
165 kr
BOKA
Överläpp och haka
195 kr
BOKA
Mindre partier i ansiktet (mer än haka och överläpp)
295 kr
BOKA