Nyhet hösten 2023

– Hälsocoach

 

Hälsocoachning

Nyhet hösten 2023, kan bokas inom kort.

Hälsocoachning kan ses som en inspiration och en motivation till att förändra saker i ditt liv, som inte får dig att må bra. Den kan ge dig den vägledning du behöver, för att finna det du innerst inne själv redan vet, att du är i behov av, bör göra eller ha framgång med för att må bättre. Vi går igenom din nuvarande vardag med motion, kost, arbete och återhämtning. Genom coachningen får du hjälp via redskap att utveckla dig själv, få nya färdigheter, och förbättra dina prestationer – att satsa på hälsan är en investering för livet!

Har du mål så berättar du dem och utifrån var du är i dag kan vi tillsammans lägga upp en plan. Det kan vara att ändra sina matvanor, nå sina träningsmål, trivas bättre med dig själv och att orka mer. Att få vägledning i att bryta sina ovanor och skapa bra nya vanor.

Viktigt att tänka på är att det varierar från person till person vad som är att må bättre, så därför är hälsocoachning anpassad individuellt och personligt. När jag coachar jobbar jag alltid med målet, som vi tillsammans bestämmer, i sikte och jag räknar med din vilja för att coachningen ska ha framgång. Vi träffas i 60 minuter för ett samtal. Ibland kan det vara så att du själv inte vet om det är KBT- eller hälsocoachning som passar dig bäst. Jag använder mina samlade kunskaper vid samtal, allt för att det ska bli bra för dig och dina behov.

Hälsocoach: Anna Andersson; Diplomerad Hälsoutvecklare, Diplomerad Kostrådgivare, Certifierad KBT-handledare, Certifierad Personlig Tränare, och Certifierad Massageterapeut. Jag har tystnadsplikt.

Friskvårdsbidraget gäller. Hälsocoachning är godkänt för friskvårdsbidrag enligt Skatteverket, vilket innebär att din arbetsgivare kan betala den som en del i företagets friskvårdsprogram.

995 kr

Längd: 60 minuter.