Minovera

Massage

Vi erbjuder personlig och djupgående svensk klassisk massage. Vårt team med certifierade massageterapeuter kan erbjuda dig en behandling som är både avslappnande och läkande.

Varje besök hos oss anpassas efter just dina behov. Vi blandar traditionella tekniker från svensk klassisk massage med effektiva metoder som kinesisk koppning när det passar.

Svensk klassisk massage

Använder vi en mix av töjningar och tryck för att mjuka upp spända muskler

öka blodcirkulationen, sänka blodtrycket och främja utsöndringen av oxytocin, vilket ger en härlig känsla av lugn och avkoppling.

Regelbunden massage kan hjälpa till med värk och andra muskelrelaterade problem.

 
 

545 – 725 – 875 kr

Längd: 30 – 45 – 60 minuter

Hot stone massage

Massage med varma lavastenar! En otroligt avslappnande behandling

för kropp och själ. Ökar blod och lymfcirkulationen, ger en avslappnande, rengörande och lugnande effekt. Minskar muskelvärk och ger energi.

 

875 kr

Längd: 50 minuter

Lymfmassage

Massage för människor som behöver hjälp med att få igång lymfsystemet.

Behandlingen passar ALLA men speciellt människor som har svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymtom. Många upplever sig lätta i kroppen efter lymfmassage då det hjälper till att få bort vätska och slagg som kroppen inte kunnat göra sig av med. Detta är en mycket lugnande behandling eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet är kroppens avlopp. Om vårt lymfsystem inte fungerar som det ska så kan kroppen inte göra av sig med slaggprodukter och vi samlar även på oss vätska. Vi rekommenderar att gå på lymfmassage minst 1 gång i månaden för att få fart på lymfsystemet, beroende på vad ditt/dina bekymmer är. Tänk på att dricka ordentligt med vatten före och efter behandlingen för bästa effekt.

Lymfmassage på 60 min är för dig som har fått igång ditt lymfsystem och behöver gå ofta som varannan vecka eller oftare. Annars rekommenderas alltid 90 min.

Vill du lära dig mer om lymfsystemet se www.lymfhoppet.se och www.lymfsystemet.se

 
 

875 – 1195 kr

Längd: 60 – 90 minuter

Gravidmassage

Nu kan vi även erbjuda massage för blivande mammor.

Visst är det underbart att vara gravid men ibland kan det vara tungt att bära runt på barnet i kroppen. En graviditet kan upplevas vara fysiskt krävande och en hel del blir särskilt stela, spända och ömma lite varstans, då kan en gravidmassage hjälpa dig att slappna av. Hör gärna med barnmorskan eller läkaren om det går bra att du får massage. Vi har en speciell gravidkudde som vi lägger på bänken och vi anpassar oss efter dina behov/önskemål.
 
Vi utför massage på gravida från v 14.
 

750 kr

Längd: 45 minuter

Duomassage

Utför duobehandlingen i vårt duorum där du kan dela behandlingsupplevelsen

där du kan dela behandlingsupplevelsen med någon du tycker om. Vill man lyxa till det ytterligare kan man boka något av våra spapaket och då även få en stund i vårt spa. Se mer info under spa och relax

 
 

1150 – 1490 kr

Längd: 30 – 45  minuter

Topp till tå

Skäm bort din kropp lite extra med denna ljuvligt avkopplande massagebehandling 

som inleds med 30 minuter behandlande ryggmassage, därefter 30 minuter lugnande ansikts- och huvudmassage och avslutningsvis 30 minuter skön fot- och underbensmassage.

 

1245 kr

Längd: 90 minuter

Chokladmassage

Härligt avslappnande massage med en lyxig doft av choklad

Varm olja i kombination med varma stenar ger en djup avslappning. Oljan är helt naturlig och ekologisk med högt innehåll av antioxidanter som ger huden mycket näring.

 

875 kr

Längd: 50 minuter

Spamassage

Spamassage är en lugnande och avkopplande upplevelse.

Denna behandling är perfekt för dig som vill varva ner och ge din kropp ny energi. Vår certifierade spaterapeut använder sig av mjuk och avslappnande massage som hjälper till att mjuka upp trötta muskler och skänker en känsla av totalt välbefinnande.

Om du söker en mer behandlande och djupgående massage, rekommenderar vi vår ”Svensk klassiska massage”.

 

545 – 725 – 875 kr

Längd: 30 -45 – 60 minuter

Ansiktsmassage

Här har vi plockat ut det skönaste ur ansiktsbehandlingen.. 

För dig som vill unna dig en avkopplande och välgörande ansiktsmassage samt avslutande huvudmassage.
Observera att du behöver komma osminkad.

 

545 kr

Längd: 30 minuter